Etikettarkiv: kaffekapslar

Köp kapslar till Nespresso i vanlig butik

Nu kan du köpa kapslar som passar till Nespresso i vanliga butiker. Det är Ethical coffee company som tagit fram kaffekapslar som är kompatibla med Nespresso kapselmaskiner.

Nespresso-kompatibla kapslar ethical coffe companyT.ex. finns Espresso cremoso, 10 kapslar för runt 30 kr.

Tyvärr har kaffekapslarna från Ethical coffee company fått dåligt betyg, i alla fall av de 3 kunder som köpt dem och skrivit omdöme på Elgiganten. Även på Prisjakt finns ett dåligt omdöme. På Amazon finns många omdömen och flera påpekar att smaken är svag. Priset är dock lägre än på Nespressos egna kapslar och det är förstås smidigt att kunna köpa kapslarna i en vanlig butik.

Har du testat Ethical coffee companys kaffekapslar? Lämna i så fall gärna en kommentar nedan med vilken kapseltyp du testat och vad du tycker om smaken.

Kaffe latte utan socker till Dolce Gusto kapselmaskin

latte utan socker dolce gustoNu finns det äntligen Kaffe latte utan socker till kapselmaskinerna från Dolce Gusto. Eller Latte macchiato som det egentligen heter. Paketen utan socker ser likadana ut som de vanliga, bortsett från en ljusblå rand där det står osötat, unsweetened osv.

Kapslarna med osötad Kaffe latte är ännu svåra att hitta i butikerna. De fanns t.ex. inte på Hemköp Frölunda torg. Ett tips är Elgiganten som brukar ha ett bra utbud av kapslar i butikerna, samt att kolla online förstås.

Häromdagen hittade jag sajten Kapselkungen.se som har hela Dolce gustos sortiment av kapslar och kapslar till många andra kaffemaskiner för den delen.