Köp kapslar till Nespresso i vanlig butik

Nu kan du köpa kapslar som passar till Nespresso i vanliga butiker. Det är Ethical coffee company som tagit fram kaffekapslar som är kompatibla med Nespresso kapselmaskiner.

Nespresso-kompatibla kapslar ethical coffe companyT.ex. finns Espresso cremoso, 10 kapslar för runt 30 kr.

Tyvärr har kaffekapslarna från Ethical coffee company fått dåligt betyg, i alla fall av de 3 kunder som köpt dem och skrivit omdöme på Elgiganten. Även på Prisjakt finns ett dåligt omdöme. På Amazon finns många omdömen och flera påpekar att smaken är svag. Priset är dock lägre än på Nespressos egna kapslar och det är förstås smidigt att kunna köpa kapslarna i en vanlig butik.

Har du testat Ethical coffee companys kaffekapslar? Lämna i så fall gärna en kommentar nedan med vilken kapseltyp du testat och vad du tycker om smaken.

This entry was posted in Kapselmaskiner and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Köp kapslar till Nespresso i vanlig butik

  1. Magnus says:

    Hej,
    Jag hittade denna sidan och ser att du saknar en länk till http://www.kaffekapslaronline.se, de har också kapslar från Ethical Coffee Company.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>