Den bästa kaffebryggaren – Moccamaster KB741 clubline?

Efter att ha läst många tester av kaffebryggare, så kan jag konstatera följande: Det finns en bryggare som alltid är med i toppen och inte sällan vinner testerna, nämligen Moccamasters modell KB741. Vill du inte läsa vidare, utan bara helt enkelt köpa KB741, så kan du t.ex. hitta den här på Webhallen.

Moccamaster KB741 clubline

moccamaster kb741 clubline silverMoccamaster har en klassisk och något stram design, samt en byggkvalité utöver det vanliga. Hela 5 års garanti lämnas på Moccamasters kaffebryggare.

KB741 clubline är dessutom godkänd av European coffee brewing centre. Detta innebär att bryggaren uppfyller de höga krav som ECBC har på kaffebryggare, gällande bland annat bryggtid, bryggtemperatur och optimal mängd smakämnen.

Bra med Moccamaster KB741

  • Brygger snabbt, 1 liter bryggs på under 5 minuter.
  • Brygger riktigt varmt kaffe (speciellt bra för den som dricker kaffe med mjölk)
  • Godkänd av ECBC

Mindre bra med Moccamaster KB741

  • Manuellt droppstopp (inte så praktiskt, men man kanske inte ens behöver använda droppstopp när bryggningen tar under 5 minuter?)
  • Inte den billigaste kaffebryggaren, var beredd på att clubline-modellen, som är bäst, kostar ca 1500 kr. Det finns även modeller med kalkvarnare och automatisk avstängning, de kostar något mer.

Jag känner själv fyra personer som äger en Moccamaster och alla är mycket nöjda med hur kaffet smakar. Har också själv testat den vid flera tillfällen och kan bara instämma. Ska du köpa en riktigt bra kaffebryggare, så bör du titta närmare på Moccamaster.

Köpa Moccamaster KB741?

Finns t.ex. att köpa här på Webhallen som brukar ha bra pris och dessutom väldigt nöjda kunder enligt Prisjakt.nu.

1 tanke kring ”Den bästa kaffebryggaren – Moccamaster KB741 clubline?

  1. Rimor Falk

    Jag köpte min coffee master för ca 1 år sen och är väldigt nöjd . Brygger snabbt, hett och aromrikt kaffe.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *